Aktuellt

Vill du följa mig i mina olika projekt? Här publicerar jag sådant som är aktuellt just nu, allt från publika evenemang till nya spännande uppdrag och olika resultat av mitt arbete.

Senaste nytt

Foto: Ancient Call av Alice Popkorn på Flickr under CC-licens

Berättelsen är allt vi har

I vårt senaste poddavsnitt i podden Mellan mörker och ljus förvandlas ett samtal om böcker som blivit film till en resa genom boksnobbism, meningen med livet och kärleken till berättelsen.
Affisch för föreställningen Genom mörker mot ljus och hopp - en resa i ord och ton

Genom mörker mot ljus och hopp – en resa i ord och ton

En vacker dag i juni besökte jag Sommarcafét i Öja och berättade min historia, tillsammans med Lasse & Lisa Tunberg Mortensen, Johan Hällström och Isabelle Enfors i föreställningen “Genom mörker mot ljus och hopp - en resa i ord och ton”
Collage av Försbarsutbildaren nr 3

Stolt redaktör presenterar

I Försvarsutbildaren nr 3 läser ni om Klimatförändringarna som säkerhetshot, om Säkerhetspolisens roll i totalförsvaret och mycket mer. Själv skriver jag om poddar som hjälp i en ny verklighet samt pratar med Maryna Sukhenko som varit på kurs och fått ny kunskap om CBRN, det vill säga kemiska, biologiska, radiologiska och nukleära hot.

Nytt poddavsnitt

Är förvisning till Shetlandsöarna ett hot eller ett löfte? Finns 'Du sköna nya värld' i myrstacken utanför Annas hus? Vad har civil olydnad med tornsvalan att göra?

Juryuppdrag Guldmisteln

Jag är så imponerad av glöden och berättarglädjen hos Västmanlands unga filmarbetare. Tack för en rolig och inspirerande dag alla som deltog, ni som tog hem priser och hedersomnämnanden, mina kollegor i juryn och förstås Film Västmanland!

Min bok ska bli film

Med stöd av Film Västmanland arbetar jag om min bok ’Tiden är människornas ängel’ till film. Under en helg på Kungsörstorp fick jag hjälp att forma mina tankar till en första manusidé för en kortfilm.

Köp min bok