Allt börjar och slutar som berättelser

Min debutbok handlar om sorg och läkning och den kom till av nödvändighet. Utan skrivandet vet jag inte om jag hade kunnat hämta mig från den katastrof som drabbade mig.

Idag vet jag att varje liv består av en mängd berättelser och att några av oss har fått i uppgift att locka fram och berätta dem.

Jag har många böcker kvar att skriva.

Böcker

Tiden är människornas ängel

“Anna Widerberg skriver om sorg men också om storslagen kärlek och att slåss för sitt liv. Hon färdas djupt ner i känslomässiga avgrunder men med hjälp av vardagens rutiner och en oväntad humor hittar hon sitt sätt att läka.”

Godheten baksida – ett pågående romanprojekt

“Anna Widerberg har arbetat i många yrken, bland annat som undersköterska, journalist, diakon och politisk sekreterare. I dag jobbar hon med att skriva, föreläsa och göra film. En roman med arbetsnamnet Godhetens baksida är under arbete. I denna berättelse använder hon sina erfarenheter av att som diakon ha mött personer med missbrukarproblem.”

Antologin Sällskapligt

I antologin Sällskapligt från 2021 deltar jag med texterna Avkomman och Uppdraget som båda utforskar föräldraskapet. Sällskapligt är en antologi från Västmanlands Författarsällskap.

Köp min bok